Bemutatkozás

BEMUTATKOZÁS

Cégünk magas szintű szakértelemmel rendelkező hardver és szoftver megoldások szolgáltatója.

Egyedi tervezésű hardvereket (például FPGA alapú), speciális szenzorrendszereket, biometrikus biztonsági elemeket is magában foglaló kriptográfiai szolgáltatásokat fejlesztünk. Valamint különféle AI és gépi tanulás, képfelismerés / képelemzés, streaming technológiák és az online oktatási területén kínálunk egyedi és innovatív megoldásokat. Ezek mellett hardverek és szoftverek, valamint egészségügyben használatos eszközök kereskedelmével és összetett, egyedi projektek szakértői támogatásával foglalkozunk.

CÉGTÖRTÉNET

Vállalkozásunk 2012-ben Kft. cégformában alakult meg, majd 2014-ben Zrt-vé vált. A kezdetekben egyedi, nagy terhelésű informatikai rendszerek tervezési és építési tevékenységünk fokozatosan bővült streaming technológiák, DRM-megoldások, analitikai és statisztikai alkalmazások, recommendation engine-k fejlesztés, telepítés, üzemeltetés és karbantartás irányába.

2016-ban tovább fejlesztettük a kompetenciánkat és létrehoztuk az egyik kiemelt üzletágunkat a biztonságtechnikát. Ez az üzleti területünk főleg biometrián alapuló szoftver és hardver elemek értékesítésével kezdte meg a tevékenységét, illetve elkezdtük a saját megoldásaink, termékeink fejlesztését is.

Jelenleg biometrikus azonosítást is alkalmazó speciális titkosítási-adattárolási és adattovábbítási lehetőségek, okosrelé megoldások fejlesztése mellett egyre nagyobb szerepet kapnak az AI és AIOT alapokon nyugvó kutatási és termékfejlesztési tevékenységek. Az AI és AIOT termékek széles körben nyújtanak megoldásokat növényfelismerési területeken, digitális orvosi alkalmazásokban, oktatásban, biztonságtechnikában és smartcity fejlesztésekben. A biztonságtechnikai tevékenységünk részét képezi továbbá a haditechnikai felhasználású eszközök forgalmazása, illetve fejlesztése. Ehhez cégünk NATO beszállítói minősítést és haditechnikai eszközök előállítására feljogosító engedélyeket is szerzett.

2017 év végétől folyamatosan fejlesztünk és értékesítünk egy GINOP pályázat fejlesztési keretében elindult, saját megoldásokon alapuló, innovatív online oktatási rendszert, amely számos tanulásbarát kényelmi funkció és oktatás-szervezési támogató szolgáltatás révén átfogó megoldást biztosít partnereink számára, az oktatási intézményektől kezdve a vállalati szegmensen át egészen az egészségügyi szereplőkig. Ebben a megoldásunkban ötvözzük a biztonságtechnikai fejlesztéseink eredményeit is, így biztosítva magas adatbiztonságú oktatási és vállalati kommunikációs lehetőséget számos iparági területen.

2021 nyarán az ISRV Zrt. a Polaris IT Group SA lengyel tőzsdei társaság (www.polarisitgroup.com) tulajdonába került.
A Polaris IT Group SA az ISRV Zrt. bizonyos termékeinek nemzetközi és lengyelországi licenc értékesítésében működik közre.