en hu es
en hu es

AKTUALITÁSOK

Zsarolóprogram támadás elhárítása

Zsarolóprogram támadás elhárítása

Cégünk sikeresen hárított el egy ”Sorikrypt.A” támadást. A ”Sorikrypt.A” fertőzés a megtámadott szerveren a fileokat titkosította, a támadók pénzt követeltek a fileok helyreállításáért.

Az ISRV Zrt. szakemberei sikerrel oldották meg a támadó szoftver feltörését, majd a támadó szoftver assembly kódjának feldolgozásával a titkosított fileok helyreállítását.

A zsarolóprogramok (Ransomware) hatalmas károkat okozhatnak cége munkájában, amennyiben ilyen támadásnak ene áldozatul, az ISRV Zrt szakemberei készséggel segítenek Önnek is a helyzet megoldásában.

további hírek

AQAP 2110:2016 + 2210 tanúsítvány

Az iSRV Zrt. ebben a hónapban vette át az AQAP 2110:2016 + 2210 tanúsítványát, mely igazolja, hogy a társaság főtevékenysége (IT rendszerek üzemeltetése, szoftverfejlesztés) területén az AQAP 2210 NATO normatív dokumentum követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert alakított ki és azt megfelelően működteti.

NATO fejlesztés átadása

Sikeresen átadtuk a NATO COE (Military Medicine) megrendelésére készített komplex kommunikációs megoldásunkat.

ISO 9001 tanusítvány

Cégünk 2018. január 24-től az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer szabvány szerint tanúsított. A tanúsítvány regisztrációs száma: INTERCERT 181561.